dimecres, 1 de febrer del 2017

Selecció d'alumnes pels tallers de finances a Itàlia al maig

Ha començat la selecció d'alumnes per participar als tallers de finances a Itàlia. Aquest és l'últim viatge dels 3 planificats per testejar els materials elaborats per part dels professors dels instituts involucrats en el projecte. El nostre institut enviarà 10 alumnes a Montefiascone, al nord de Roma, per participar, juntament amb 10 alumnes de Zagreb i 10 italians, als tallers que tindran lloc durant la setmana del 14  al 20 de maig de 2017.

Durant aquesta setmana els alumnes seleccionats participaran amb els companys croats i italians a les activitats sobre el tema de finances organitzades per l'equip del projecte i els professors visitants. Aquestes activitats, inclouen metodologies innovadores, com eines TIC, treballs en grup, gamificació, entre d'altres. També es preveuen activitats lúdiques algunes tardes.

Les activitats estaran enfocades a les finances: com elaborar un pla d'empresa, com entendre préstecs i hipoteques, la seguretat en les compres on-line, el rol dels bancs i les finances avui en dia, l'impacte del màrketing, plans de pensions, impostos, entre d'altres. De la mateixa manera que als anteriors tallers de comunicació a Zagreb i informació a Granollers, totes les activitats es realitzaran en anglès.

Per la selecció d'alumnes es tindrà en compte, per aquest ordre:
  • l'edat, que ha d'estar compresa entre 14 i 18 anys
  • l'actitud de l'alumne
  • el coneixement de l'anglès
  • els resultats acadèmics
Especialment el projecte té planificat incloure alumnes amb Necessitats Educatives Especials.

Per això es confia en els equips docents, qui són qui coneixen millor els alumnes al seu dia a dia a les classes. Si hi esteu interessats poseu-vos en contacte amb el vostre tutor/a qui ens farà arribar la vostra sol·licitud.

Us adjuntem algunes fotos dels tallers d'informació que vam organitzar a Granollers aquest gener:








Us deixem els enllaços de les pàgines de Facebook:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada